Galerie

Huidige expositieInformatie voor de kunstenaar

Welkom in onze galerie

Galerie ’t Koetshuys Lopikerkapel biedt de gelegenheid aan beeldend kunstenaars om werk te exposeren. Het gaat daarbij voornamelijk om schilderkunst en fotografie, maar ook keramiek en beeldhouwwerk zijn soms bij ons te bezichtigen.


OPENINGSTIJD

Vandaag, 20 augustus geopend van 12.00 tot 18.00 uur

Van zondag 10 juni tot en met 26 augustus 2018 exposeren we schilderijen van

Annemarie van der Sluys-van Slooten

Oorspronkelijk was de expositie tot en met 29 juli jl. Maar onze beide poezen hebben samen 10 kittens gebaard die thans ons huis onveilig maken. Wij kunnen daardoor niet op vakantie en dus hebben we in overleg met Annemarie besloten de expositie te verlengen tot en met 26 augustus. Kijk wel even hierboven naar de actuele openingstijden.

 

 

Willeke Frima

Vanaf 10 september hebben we de uiterst realistische werken van Willeke Frima. Meer informatie volgt. Voor een indruk van haar werk klik hier.


Openingstijden

De galerie is elke dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ze is aan huis gevestigd. Als u even aanbelt komen we u bij de deur ophalen. Wilt u buiten deze tijden komen dan kan dat op afspraak. Neemt u daarvoor alstublieft contact op met Carole Hoedemaker, 06 5464 1458.


Bereikbaarheid

Lopikerkapel ligt in het prachtige Groene Hart en vormt daardoor een rustpunt op diverse geweldige fietsroutes. ’t Koetshuys ligt even van de doorgaande route tegenover ‘de Holle Brug’ en wordt aangegeven met een bordje.

Komt u met de auto dan kunt u die ruimschoots kwijt op ons eigen terrein.

Het openbaar vervoer naar Lopikerkapel is beperkt. Er vertrekken buurtbussen vanuit IJsselstein en Woerden. Klik op de link voor meer informatie daarover voor vertrek uit IJsselstein of uit Woerden


Start typing and press Enter to search