Galerie

Huidige expositieInformatie voor de kunstenaar

Welkom in onze galerie

Galerie ’t Koetshuys Lopikerkapel biedt de gelegenheid aan beeldend kunstenaars om werk te exposeren. Het gaat daarbij voornamelijk om schilderkunst en fotografie, maar ook keramiek en beeldhouwwerk zijn soms bij ons te bezichtigen.


Let op!

In de wintermaanden is de galerie alleen op afspraak te bezoeken.

Bel, sms of app voor een afspraak met Carole Hoedemaker 06 5464 1458

Winter expositie

Vanaf 1 december 2018 tot en met 21 februari 2019 exposeren we schilderijen van diverse kunstenaars. Een aantal van hen heeft u al eerder bij ons kunnen ontmoeten, een ander aantal is voor het eerst bij ons. Te zien zijn werken van:

  • Josje Franken
  • Marcia Chong
  • Sylvia Sikken
  • Yolanda de Haas
  • Theo Beijaard
  • Annemarie van der Sluys-van Slooten
  • Willeke Frima

 Annemarie van der Sluys-van Slooten

 Yolanda de Haas

 Willeke Frima

 Sylvia Sikken

 Theo Beijaard

 Josje Franken

 Marcia Chong


Openingstijden

De galerie is in de winter alleen op afspraak te bezoeken. Neemt u daarvoor alstublieft contact op met Carole Hoedemaker, 06 5464 1458.  De galerie is aan huis gevestigd. Als u even aanbelt komen we u bij de deur ophalen.


Bereikbaarheid

Lopikerkapel ligt in het prachtige Groene Hart en vormt daardoor een rustpunt op diverse geweldige fietsroutes. ’t Koetshuys ligt even van de doorgaande route tegenover ‘de Holle Brug’ en wordt aangegeven met een bordje.

Komt u met de auto dan kunt u die ruimschoots kwijt op ons eigen terrein.

Het openbaar vervoer naar Lopikerkapel is beperkt. Er vertrekken buurtbussen vanuit IJsselstein en Woerden. Klik op de link voor meer informatie daarover voor vertrek uit IJsselstein of uit Woerden


Start typing and press Enter to search