Galerie

Van 6 oktober tot en met 17 november kunst uit Lezoux, de Franse zusterstad van Lopik

Huidige expositieInformatie voor de kunstenaar

Welkom in onze galerie

Galerie ’t Koetshuys Lopikerkapel biedt de gelegenheid aan beeldend kunstenaars om werk te exposeren. Het gaat daarbij voornamelijk om schilderkunst en fotografie, maar ook keramiek en beeldhouwwerk zijn soms bij ons te bezichtigen.


 

Kunst uit Lezoux de Franse zusterstad van Lopik

Van 6 oktober tot en met 17 november presenteren we werken van

Didier Marty (Keramist)

en

Daphne van Houten (Schilder)

Lezoux, een van de zustersteden van Lopik, is een toonaangevend centrum voor wonderschone keramiek en van uiterst vakkundige pottenbakkers. Didier Marty is een van hen én, dat moet gezegd worden, een van de besten. Zijn werk, van gebruiksvoorwerpen tot kunstobjecten, verrast in vormgeving, kleur en dessin.

Voor een complete indruk van zijn werk: website

Niet ver van Lezoux, even buiten Billon, woont in de zomer Daphne van Houten, kunstschilder. Haar werken, op doek, zijn hoog realistisch en munten uit in precisie. Ze zijn vervaardigd met handgewreven verf en zelfgebrouwde mediums.


Openingstijden

De galerie is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Als u even aanbelt komen we u bij de deur ophalen.


Bereikbaarheid

Lopikerkapel ligt in het prachtige Groene Hart en vormt daardoor een rustpunt op diverse geweldige fietsroutes. ’t Koetshuys ligt even van de doorgaande route tegenover ‘de Holle Brug’ en wordt aangegeven met een bordje.

Komt u met de auto dan kunt u die ruimschoots kwijt op ons eigen terrein.

Het openbaar vervoer naar Lopikerkapel is beperkt. Er vertrekken buurtbussen vanuit IJsselstein en Woerden. Klik op de link voor meer informatie daarover voor vertrek uit IJsselstein of uit Woerden


Start typing and press Enter to search