Geluidsstudio

Voor info over ukelele workshops die in ’t koethuys gegeven worden kijk op ukelele4u

Geluidsstudio desgewenst mét overnachtingen

‘t Koetshuys beschikt over een sfeervolle geluidsstudio die geschikt is als oefenruimte maar waar ook prachtige opnames kunnen worden gemaakt. De studio is dagelijks beschikbaar tussen 8.00 en 23.00 uur. Een belangrijke bijkomstigheid is dat je ook bij ons kunt overnachten en dat we ontbijt, lunch en diner kunnen verzorgen. Vooral bij wat langer durende sessie, waarbij de groepsdynamica een belangrijke invloed uitoefent op de kwaliteit van de opnames, kan dat heel belangrijk zijn.

De faciliteit

De ruimte heeft een vloeroppervlak van 10 bij 8 meter, is voorzien van vaste vloerbedekking, heeft houten, onderbroken wanden en een geluidsabsorberend plafond. Het gaat anders gezegd, om een zeer droge ruimte. Groot maar tegelijkertijd intiem,  geschikt voor zowel kleinere formaties als bijvoorbeeld een bigband.

Er kan gewerkt worden in werklicht (TL), maar het is ook mogelijk om sfeerverlichting te gebruiken, die aanwezig is voor de theater- en galeriefunctie die de ruimte ook heeft.

Voor het naar binnen brengen van zware, eigen apparatuur is de ruimte voorzien van grote laaddeuren. Parkeren gebeurt overigens op eigen terrein en is dus kosteloos.

Backline

De studio beschikt over de volgende basisvoorzieningen die tegen een bescheiden vergoeding gebruikt kunnen worden.

PA + monitoring Behringer, 16 kanalen
Microfoons Shure SM 58
Basversterker Behringer BXL 3000A
Gitaarversterkers Fender FM 212R
Fender Champion 110 75W
Marlboro G-20 R
Elektrische stagepiano Viscount VP91
Keyboard Roland XP 10
Geluidskaart U-20
Drumkit Bass drum, floor tom, (1) tom, snare drum, ride, crash, hi hat (Zyldjian)
Hifi Sony
En verder natuurlijk snoeren, lessenaars, gitaarstands en microfoonstatieven

No Man’s Valley

www.nomansvalley.com

Opnamestudio

Wij werken samen met onze eigen vaste opnametechnici John Blok en René Stegman (www.stegmanmusic.com) die ieder hun eigen specialiteit hebben en hun mobile studio in onze ruimte voor je opzetten. Blok richt zich onder meer op folk, blues, country, pop, R&B en rock. Stegman is beter in jazz, swing, Zuid Amerikaans, rock ’n roll, jump ’n jive, rythm and blues, bigband en klassiek.

Opnames met een wat minder prominent doel, zoals demonstratiemateriaal, kunnen we zelf verzorgen.

Mocht je desondanks je eigen technicus mee willen nemen dan overleggen we daar vooraf graag over.

Tarieven

Huur van de studio: € 60,- per dagdeel (ochtend, middag of avond), of € 150,- voor een hele dag (tussen 8.00 tot 23.00 uur geluid maken). Het gebruik van de backline wordt afzonderlijk in rekening gebracht. Overleg vooraf met ons wat je denkt te moeten gebruiken.

Tarieven die gehanteerd worden voor opnames zijn van een aantal factoren afhankelijk. We kunnen die geven als we duidelijkheid hebben over doel, benodigdheden en geplande tijd.

Verder kunnen er koffie/thee/koekjes verzorgd worden voor € 2,- p.p. , een lunch voor € 7,50 p.p.  en een diner v.a. € 15,- p.p.  Er is ook een pantry om zelf koffie of thee te zetten of iets op te warmen. Én je kunt met max. 6 personen overnachten in onze Bed & Breakfast.

Contact

Voor meer informatie en/of boekingen:

Paul Biemans

pbiem86@planet.nl of studio@tkoetshuys.com

T 06 517 885 88

Start typing and press Enter to search