Theater

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze theateragenda stuur dan een mailtje naar theater@tkoetshuys.com

Plaatsen reserveren? Klik hier

Lees hier een artikel over ons theater in het AD van 12 april.2019


Agenda

12, 13 en 14 april Een Avond In Theater ’t Koetshuys. Op één avond kunt u genieten van cabaret en toneel.

Muzikaal Cabaret

Het theaterbeest Bas Grevelink brengt u, samen met Rob Stoop op piano, een programma van nostalgische liedjes gelardeerd met zijn altijd aanstekelijke teksten.

 •  De (musical)acteur, zanger en stand-upcomedian Bas Grevelink studeerde aan de Toneelacademie Maastricht. Na een jaar werd hij ingelijfd bij theatergroep De Nieuw Amsterdam. Hij is o.a. actief als stand-upcomedian bij Comedytrain, Nederlands eerste comedygezelschap. Als zanger kent u hem wellicht van de meezingshow Ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben, waarmee hij samen met broer Ralf door het land toerde. Hij acteerde in Wel Winnen, Hè! Een theatervoorstelling over Positief Coachen. Daarnaast speelde hij in de musical Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat de rol van Simeon en was hij te zien in de musical Billy Elliot in de rol van George, de boksleraar.

 

 • De pianist, accordeonist Rob Stoop heeft zich ontwikkeld tot een begenadigd en veelzijdig muzikant met een unieke stijl. Rob voelt zich thuis in een breed scala van muzikale stijlen; van kleinkunst- en theatermuziek tot jazz- en wereldmuziek. Hij begeleidde Bas reeds vele malen in het theater.  

 

Info Bas Grevelink  /  Info Rob Stoop 

 

Tonie Kok en Bas Grevelink spelen voor u Diner Voor Eén (Dinner for One), een komische eenakter

Door ziekte is Frans Walree helaas niet in staat de rol van butler te spelen in april. Zijn rol wordt nu gespeeld door Bas Grevelink.

Miss Sophie (Tonie Kok) is een rijke Engelse dame die al sinds jaar en dag de traditie heeft om op haar verjaardag haar vier beste vrienden Sir Toby, Admiral von Schneider, Mr. Pommeroy en Mr. Winterbottom uit te nodigen voor een verjaardagsdiner. Er is alleen een probleem: Miss Sophie is inmiddels negentig, en alle vier haar vrienden zijn inmiddels overleden…..

Kan haar butler (Bas Grevelink) haar desondanks een plezierige avond bezorgen?

 • Tonie Kok, de ‘grande dame’ van Theatergroep de Schakel IJsselstein, kent u natuurlijk van haar uiteenlopende rollen in o.a. Slippers, Bessen en Liefde Half Om Half. In de rol van Miss Sophie in Diner Voor Eén laat zij zich op haar wenken bedienen.

 

 

 

12 en 13 april, aanvang: 20.30 uur, zaal open: 20.00 uur

14 april, aanvang: 15.00 uur, zaal open: 14.30 uur

Entree: € 15,- p.p. (incl. een pauzeconsumptie)


Reserveren

Reserveren is verstandig en dat doet u hier. Geef hierbij uw naam en e-mailadres door en hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Vermeld ook voor welke voorstelling u wilt reserveren. Ook kunt u telefonisch reserveren via 06 5464 1458.

De voorstelling van 12 april is geheel gekocht door de Stichting Kunst en Cultuur Lopik. U kunt voor die avond kaarten verkrijgen via www.kunstencultuurlopik.nl 

 

 


Dineren voor aanvang van de voorstelling

U kunt voor aanvang van de voorstelling een verrassingsmenu gebruiken in ons huiskamerrestaurant. De prijs hiervoor bedraagt € 25,00 p.p.

U moet vooraf reserveren voor dit menu en dit kan tot uiterlijk 2 dagen voor de gewenste voorstelling. Reserveren kan via info@tkoetshuys.com.


Brandveiligheid

Het is niet toegestaan om tijdens uitvoeringen glaswerk, flesjes of ander serviesgoed mee de zaal in te nemen. Dit alles i.v.m. veiligheidsmaatregelen en om de voorstelling niet te storen.


Theaterinfo

Het Vestzaktheater ’t Koetshuys  heeft tot doel “het brengen van cultuur in de ruimste zin van het woord”.

Theater ‘t Koetshuys is bekend vanwege de gezellige middagen en avonden met optredens van diverse bands. Ook andere vormen van podiumkunst worden geprogrammeerd, zoals toneel, cabaret, musical, stand-up comedy, poëzie, culturele workshops en nog veel meer.  In de zomermaanden vinden er ook optredens buiten plaats. Ze gaan altijd door, want bij slecht weer wijken we gewoon uit naar binnen.

Zaal

Theater ’t Koetshuys is een vestzaktheater. De ruimte is 8 x 10 m en 2.60 m hoog. Het is een vlakke vloer met variabele speelruimte. Er kunnen max. 60 stoelen staan.

Techniek

Voor uitgebreide informatie over de techniek in Theater ’t Koetshuys kunt u contact opnemen met Paul Biemans via: paul@tkoetshuys.com

Geluid

 • 16 kanaals mengtafel met geïntegreerde effectmodules
 • geluidseffecten per kanaal regelbaar
 • 12 microfoonaansluitingen
 • 2 x 2 stereokanalen voor diverse randapparatuur
 • Cd-speler
 • diverse microfoons (sennheiser, shure)
 • monitorgeluidsysteem

Verlichting

 • 16 led-theaterspots

 


Volkskrant 15 november 2017

 

Start typing and press Enter to search